Nyheder & NyhedsbreveRuterne til Skovløberen vil blive lagt op som events på hjemmesiden endomondo.com, og dermed bliver det muligt at følge nogle af løberne via GPS under løbet. Foran løberne vil der køre et par cykelryttere, og disse vil benytte GPS tracking, således at vi i målområdet vil kunne følge de forreste på de forskellige distancer.

Link til 1/1 maraton kommer her   Link til 1/2 maraton kommer her   Link til 1/4 maraton kommer herVi sætter en monitor op ved start/mål hvor GPS trackingen kan følges under løbet, og håber selvfølgelig at mange af deltagerne vil aktivere deres Endomondo applikation og sende GPS positioner løbet igennem til glæde for tilskuere og pårørende i målområdet.

Efter løbet vil man kunne bruge hjemmesiden til at gennemse løbet for de deltagere der har tilmeldt sig Endomondo eventen, og dermed delt deres anstrengelser igennem løbet.

Rigtig mange forskellige GPS enheder er understøttet af Endomondo Servicen, men for teknisk assistance må vi henvise til Endomondo's hjemmeside , og den online hjælp der tilbydes der.

Endomondo servicen giver utallige muligheder både for løbernne. Bl.a. kan tilskuere via internettet  heppe på løberne og få deres beskedder sendt til mobiltelefonen som løberen medbringer under løbet. Dermed kan man faktisk give mellemtider til løberne undervejs på deres nærmeste konkurrenter...

Nyhedsbrev

Tilmeld

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og modtag information og nyheder om Skovløberen
captcha