Nyheder & Nyhedsbreve

Logo

 

Har du meldt dig til jubilæumsudgaven af ”Skovløberen” – hvis ikke er der tid endnu – helt frem til den 23. august. Men det gør ikke noget hvis du melder til før.

Det er der allerede mange der har – og blandt dem også enkelte 10. års jubilarer. Har du også tænkt dig at løbe for 10. gang – og du behøver ikke at have løbet samme distance hvert år, så send os venligst en mail (kontaktformularen på hjemmesiden) med oplysninger om navn og hvilken størrelse T-shirt du bruger. Til gengæld vil vi forære dig en ganske særlig jubilæumsudgave af årets løbetrøje.

I år deltager også Anette Fredskov, der vil løbe 366 maraton på 365 dage. Skovløberen er nr. 50 i rækken. Se mere på hjemmesiden www.annettefredskov.dk

Vi vil også gøre det lidt festligere for løbere og tilskuere. Vi indretter derfor et lille café-hjørne i start og målområde med festlig musik fra 4.mands jazzorkester.

Ude på ruten er der også nye tiltag. Der vil være mulighed for at tilkæmpe sig årets bjergtrøje, ved som hurtigste mand eller kvinde, at ”bestige” Gyldenløveshøj – Sjællands højeste punkt. Spurten strækker sig fra foden af højen og til mindesmærket på toppen – en strækning på ca. 400 meter.

I forrige nyhedsbrev lovede vi at vise, hvad startgebyret går til. Det har vi forsøgt at fremstille i nedenstående tegning:

 

De ca. 200 frivillige får – som en tak for deres indsats – foræret en lille gave fra arrangørerne. Der er gennem årene uddelt rygsække, regnjakker, windbreakers, T-shirts og i år er det en dejlig cool-dry poloshirt.

Derudover får de klubber der stiller frivillige til arrangementet et mindre kontantbeløb – som bl.a. kan bruges til at gøre julefrokosten lidt festligere.

Der er heldigvis længe til jul og vi glæder os allerede til at byde jer alle sammen velkommen i Hvalsø den 2. september til en dejlig dag i skoven – til Skovløberen – Danmarks første (og vist nok eneste) CO2 neutrale motionsløb.

Hilsen

Skovløberen

Nyhedsbrev

Tilmeld

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og modtag information og nyheder om Skovløberen
captcha