Det er dejligt når der er publikum til løb der giver løberne opbakning.

Til Skovløberen kan I kombinere det med en lille udflugt.

Bidstrup og Skjoldenæsholm skove byder på mange muligheder. Så løbet kan kombineres med en skovtur, hvor I krydser løbernes rute flere gange, eller med et grillarrangement - en fisketur.  Ja der er mange muligheder - det er op til jer !

Under menupunkterne for de fire distancer kan I finde kort med løbsruterne tegnet ind. De er lige til at printe ud og tage med i skoven.

I kan se mere i folderne Bidstrup skovene, Skjoldenæsholm skovene og Kort over ture i Skjoldenæsholm. Se også kort overBidstrup skovene


Vi har sammensat tre gode turforslag til Jer.

Starten  + Gyldenløveshøj.
Maraton løberne starter kl. 09:45 og halvmaraton løberne kl. 12:00 foran Hvalsø Hallerne. Det bliver et flot syn med mange glade løbere. Efter at have sendt halvmaraton løberne af sted, kører I til Gyldenløveshøj. Der er ca. 6 km at køre og der er 700 m. at gå fra P-pladsen og op til højen. Her kan I se løberne kæmpe sig op over Sjællands højeste punk 126 m.o.h. Selvom det ikke er et bjerg, vil det gøre indtryk på nogle af løberne, og enkelte vil se knap så friske ud som ved starten og vil nyde godt af Jeres opmuntring. 

Kørevejledning til Gyldenløveshøj ad offentlig vej - Klik her. (Skovene er også denne dag lukket for bilkørsel.)


Målet
Start og mål ligger samme sted - foran Hvalsø Hallerne.
 
Har skoven ikke fristet i ventetiden (Se kort her), er der mulighed for at gå en tur i Hvalsø by. Ved Hvalsø Hallerne kan man gå en tur rundt om søen, og indenfor i Hallerne på 1. etage holder kiosken åbent med lidt til ganen.


Kort over hvornår løberne kommer til de forskellige steder. (Klik på kortet for en større version)

Loeberpassage2019

Velkommen til Skovløberen!