Ris og ros

Søg på hjemmesiden

Ris og ros 2014

Arrangørerne af årets Skovløber er meget tilfredse med arrangementet. Vi mener, vores hjælpere gjorde et flot stykke arbejde for at få alle jer seje løbere gennem dagen på bedste vis. Men noget kan altid gøres bedre eller anderledes.

Derfor vil vi meget gerne have din kommentar om stort og småt. Skriv et par linjer og send dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi har noget at arbejde videre med. Og måske ses vi næste år.

Kommentarerne bringer vi her på siden.

 

Arrangørerne bag Skovløberen

------------------------------------------------------------------------

Helt fantastisk løb - svært at komme med forbedringsforslag. 1000 tak for en herlig dag.

Hils de frivillige og fortæl dem, at de er skønne! - aldrig før har jeg oplevet så god energi og entusiasme!

Eneste ting der ville være fedt er hvis 1/2 marathon/1/4 marathon startede lidt senere ifht til marathon.

Mvh Line

.............................
 
I haven't run 10km in quite a few years. I was struggling with the last 2km but received lots of kind, encouraging words from many of the runners doing the 1/2 marathon once the course merged. A good vibe from all (runners and volunteers) involved.
Thanks for helping me finish!
2084
.................................
 
Jeg var med for anden gang, og jeg deltager gerne igen. Godt planlagt, og mange positive hjælpere. Det gælder dem alle. Et forslag. Jeg så desværre en del små gelposer, som løberne smed undervejs. Det er ikke et grønt løb værdigt, desværre havde jeg ikke energi til at samle dem op. Jeg havde rigeligt at bruge min energi på for at komme igennem de 42 km. Kunne man sætte en lille spand ved hver km skilt, og opfordre løberne til at bruge dem. Hvis alle ved at de er der, kunne det måske hjælpe. Måske kunne en pose bag km skiltet være nemmere at ramme når man lunter forbi. Dette skal ikke ses som ris, da jeg nød turen hele vejen (måske mest de første 38 km.

Hilsen Preben Jensen

........................................
 
Tusinde tak for et super veltilrettelagt løb! Og en stor tak til alle de frivillige der stod langs ruten og klappede, heppede og kom med positive tilkendegivelser - det var virkelig godt. Hele løbet fungerede bare fra start til slut, og jeg kommer helt sikkert igen i 2015.

Med venlig hilsen
Connie Larsen
 
.....................................

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og modtag information og nyheder om Skovløberen

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular