Steen:
Tak for et fantastisk godt løb som jeg deltog i for anden gang(21,1 km), dog må jeg også sige at jeg finder det en anelse dyrt. Jegeftertilmeldte mig da jeg var nervøs for en lurende skade og måttebetale 50 kr udover de 175 kr, og fik ingen T-shirt. Alt det vidste jeg inden da det står på jeres hjemmeside, men alligevel.
 
Redaktøren tilføjer:
Vi har modtaget en del kritik af vores prisleje. Et faktum er det imidlertid, at der skal komme 600 løbere for at det løber rundt. I år får vi et mindre underskud.
Vi har taget kritikken til efterretning, og næste år introducerer vi derfor en "nettopris" som er startgebyr eksklusiv T-shirt, som skal købes separat.
(Dette års T-shirt kostede ca. 60,- kr. at fremstille !)


Mogens:
Langt ud i skoven. Ja 42 km er langt og det tager længere tid end et traditionelt marathon. Til gengæld vil jeg efter at have løbet skovløberen for anden gang mene, at det er et sundere løb. Ingen biltrakik i skoven og kroppen restituerer hurtigere p.g.a. variationen i løbetempo, plus det bløde underlag. Jeg har ikke haft problemer med trapper dagen derpå.
Et rigtig godt arrengement både for os der var på hjemmebane og for gæster udefra.

Bert:
Tak for et meget godt arrangeret løb! Måske kunne I næste år arrangere et minimarathon til børnene? Børnene elsker at "lege" marathonløb og så sikrer I jer måske også nogle fremtidige løbere;-) Det kunne bare være et lille 4km løb i skoven, hvor børnene får et æble, et stykke banan, vand og en medalje når de kommer i mål...

René:
Tak for et dejligt løb. Jeg har i dag deltaget i ? marathon, og alt klappede perfekt fra jeres side.
Løbet var til absolut topkarakter - meget flot.

Claus:
Jeg har løbet halvmarathon i dag, og vil bare sige tak for et godt løb. Det var hårdt med alle de "bjerge" men alt fungerede fint, og mon ikke jeg er at finde til næste år.

Nya:
Løb skovløberen for første gang i går og vil rose jer til skyerne for et godt arrangement. Kommer helt sikkert tilbage næste år - det er noget ganske særligt at løbe halvmarathon i skov )

Morten:
Meget flot arrangement. God forplejning og skiltning undervejs. Kommer helt sikkert tilbage næste år.

Ann Vibe:
Fuldt ud professionelt! Godt med mange væskedepoter og masser af affaldsposer så man kunne komme af med plastikbægrene igen - ingen tvivl om ruten undervejs - rigeligt med forplejning i målområdet - glade og smilende hjælpere på ruten - gode muligheder for heppere på ruten - lidt unødvendigt at skulle over Gyldenløveshøj, trinene er ikke optimale - OG endelig savner jeg en oplysning om deltagerantal. Måske har jeg bare ikke fundet det på sitet..

Jesper:
Jeg synes det var et meget flot arrangement. Alt var forberedt flot og set fra løberne var der ikke "noget at komme efter".
Jeg glæder mig til løbet i 2005.

Henrik:
Tak for endnu et super godt arrangeret løb. Nu er der ingen vej uden om. Det er blevet en tradition....som vi ikke kan undvære....så....vi ses næste år....Henrik
PS : " Hårdt men godt "

Karsten:
Tak for et flot og velorganiseret marathonløb. Masser af vejviser, samaritter, udskænkning o.l. Til orientering, så er marathonløbet ifølge min højdemåler 535 højdemeter (altså de meter man bevæger sig opad). Det er en hel del og det var da også hårdt.

Gitte:
”og så lidt strøtanker - jeg håber ikke jeg trætter jer for meget. Det er jo et "ekstrem"løb især hel-marathon- jeg tror aldrig der bliver mange der vil løbe den hele. Kunne man overveje og lade marathonfolkene løbe ruten i hvert fald delvis 2 gange i stedet? Som det er nu er der meget langt mellem løberne - de kan ikke se hinanden på ruten. Hjælperne må kede sig til døde, der er stort set ingen tilskuere.

Hvis de løber stort set samme rute ville de få følgeskab af de langsomste powerwalkere og halv-marthonere  osv. Det ville også kræve færre hjælpere. På gensyn og som løber igen tak for et fint organiseret løb”

 

Redaktøren tilføjer:
Gitte har en del konstruktiv og berettiget kritik af forholdene for vores officials: Bl.a. lange vagter – dårlig information m.m. Vi behandler det på næste komitémøde og gør det bedre næste år.

Niels Jørgen:
Tak for et godt arrangeret løb, og til alle de der har hjulpet til at vi kunne få et godt løb.

Lone:
Mange tak for et dejligt arrangeret skovløb. Der er stor ros til alle de frivillige de stod på depoterne og andre steder med et par opmuntrende ord om god tur. Vi ses igen til næste år for 3`de gang.

Klaus:
Endnu en gang: Godt "gået".
Perfekt afmærket marathonrute, rigeligt med depoter og masser af glade hjælpere, der var klar med et hjælpende klap.
Man skulle tro, at I havde afviklet arrangementet i mange år, så professionelt kører det.
Jeg har sat kryds i næste års kalender, og jeg skal nok hive nogle flere deltagere med mig.
Vi ses i 2005.

Signe:
Vi er et par stykker fra Bornholm, som synes, at det var en rigtig dejlig, men hård rute. Jeg selv løb maraton og måtte løbe i ensom majestæt de sidste 21 km. Det var meget hårdt! Det var nogle rigtig søde hjælpere på depoterne, og de fleste klappede mig videre. Det hjalp rigtig meget. Vi regner med at komme endnu flere næste år. Da vi bliver nødt til at komme dagen før, skal vi finde et sted at overnatte. Kan I eventuelt anvise et billigt sted? Vi synes også det er synd, at ikke flere løb maratonen (især kvinder). Mangler der lidt reklame? Vi har i hvert fald gjort reklame blandt dem vi kender. Måske kunne I sende en mail til de forskellige klubber, hvis I ikke allerede har gjort det i forvejen. Mange hilsner fra en træt men tilfreds bornholmer.

Claus:
Tak for et rigtig godt løb, hvor jeres forbedringer fungerede godt.
Det er kun synd, at der ikke er flere deltagere, måske skulle i overveje en 1/4 maraton, det er måske mere overkommeligt. Jeg synes nu personligt jeres ? maraton er helt fin.

Helge:
Det var en pragtfuld oplevelse. Spændende rute og godt organiseret.
Vi ses til næste år.

Jill:
Tak for fint løb. Og ja, man skulle se sig for på de ujævne stier. Jeg må dog som kritik sige at jeg synes at det var/er et meget dyrt løb i forhold til hvad man "får". Jeg fik en T-shirt (ikke en sved-én) Jeg har prøvet at sammenligne med andre løb, der synes jeg niveauet ligger på kr. 125. Fx er Matas sponsor, men enten så jeg mig ikke for eller også så jeg slet ikke at Matas bød sig til........

 

Redaktøren tilføjer:
Matas yder uvurderlig støtte til Skovløberen, bl.a. som sponsor af energidrik, plasticposer, præmier m.m.

René:
Tak for et flot og velarrangeret løb. Jeg vil anbefale at i skriver i informationsmaterialet om hvorvidt ruten er egnet eller ikke egnet til at løbe med babyjogger. Jeg løb ? marathon distancen med en babyjogger - jeg gennemførte, men jeg vil ikke gøre det igen. Jeg havde troet at ruten gik på almindelige brede og flade skovstier, men det var ikke helt tilfældet fandt jeg ud af.

Gert:
Tak for et rigtig godt og vel tilrettelagt løb. Det var første gang for mit vedkomne, men absolut ikke sidste.

Søren:
Fantastisk godt arrangement og løb. Tak for det!

Kirsten:
Jeg vil gerne rose jer får et virkelig godt arrangeret løb.