Ris og ros

Søg på hjemmesiden

Ris og ros 2016

Arrangørerne af årets Skovløber er meget tilfredse med arrangementet. Vi mener, vores hjælpere gjorde et flot stykke arbejde for at få alle jer seje løbere gennem dagen på bedste vis. Men noget kan altid gøres bedre eller anderledes.

Derfor vil vi meget gerne have din kommentar om stort og småt. Skriv et par linjer og send dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi har noget at arbejde videre med. Og måske ses vi næste år.

Kommentarerne bringer vi her på siden.

Arrangørerne bag Skovløberen

------------------------------------------------------------------------

Majken Petersen
 
Tak for et super løb igår. Skøn stemning og glade frivillige der ikke var nærig med hep, pep og klap når vi kom forbi. Ypper skøn og smuk rute. Hyggeligt at mange rundt i Hvalsø heppede med - det betyder at det har været synligt i lokalmiljøet at der var løb. Dejligt med en frugt og goodie-back med vand, bolle og chokolade da jo kom i mål.
Super godt arbejde - håber i vil give rosen videre til alle de frivillige.
Jeg kom helt sikkert igen næste år - vedhæfter foto majken p

------------------------------------------------------------------------


Sune Hundebøll har skrevet sh-site.dk/skovloeberen

------------------------------------------------------------------------


Rune Vedelsdal:
 
Til officials m.fl. på Halvmarathon i går En stor tak til alle, der hjalp mig i går, da jeg vred om på min ankel efter Gyldenløves Høj. En speciel tak til "samaritten" ved Gyldenløves Høj, der gav mig is på med det samme  (hvilket har begrænset skaden betydelig) og som gav mig et Hjemmeværnstæppe - det var dejligt!
Også tak til den official, der stod ved den sidste vejkrydsning inden mål, og som kørte med min kone for at vise vej til der, hvor jag sad.
 
Heldigvis intet brækket , men blot en kraftig forstuvning.
Jeg håber jeg er klar til næste år ( - og jeg lå lige til at lave en god tid....) Tak for et godt arrangement og god support til alle involverede.
 
Med venlig hilsen
Rune Vedelsdal

------------------------------------------------------------------------

 Anni Vedel:

Berlin Marathon venter om 3 uger og med en perfekt Skovløber i dag er jeg så klar. Tak tak tak til alle de fantastiske hjælpere som også havde overskud til at heppe. Hvalsø løbeklub er noget ganske særligt og jeg håber Skovløberen gentages i 2017. Tak for rigtig godt selskab Mogens Hedengran og fordi du fik mig til at tro på at jeg kunne gi den gas tilsidst. Velbekommen til alle jer der nyder den gode mad på Hvalsø Spisehus.

------------------------------------------------------------------------

Endnu engang tak for en dejlig dag. Syvende år i træk at jeg deltog. I år på Marathon. Fantastisk rute! Hård, mudder, ujævnt underlag. Lækkert, at det ikke er sådan en storby-asfalt-tur.
 
Og som altid kæmpe opbakning fra de frivillige. Det hjælper, når man begynder at fortryde, at man er startet...
Peter Brander:
En enkelt ting som jeg savnede: Da jeg var kommet i mål, havde I fjernet alle stole fra velkomsthallen. (der var bænke udenfor, men det regnede). På det tidspunkt trængte jeg ellers til at sidde ned, men hvis jeg satte mig på gulvet, ville jeg aldrig komme op igen. (man er jo ikke 18 år længere, og jeg havde lige løbet et marathon).
 
Min søn hilser også og siger, at han savnede massage-boderne. Det plejer at være hans belønning for at løbe en tur hos jer.
 
Venlig hilsen og på gensyn i 2017 (med mere sol. Det var synd for de sidste, der kom i mål, at der ikke var nogen tilbage til at klappe.) Peter Brander.


------------------------------------------------------------------------
Malou

Vil bare takke for et vådt, smattet, hårdt og herligt løb.
Den positive stemning er helt fantastisk på jeres løb, og man følte bare støtte og opbakning hele vejen til mål - selv som den sidste i mål på marathon. :-) Funktionærerne var helt igennem awesome!!!

Eneste lille ris er opvarmningen. Den var ikke målrettet til at få varmet løbemusklerne op og slet ikke tilstrækkelig energisk. Personlig kunne jeg bedre lide sidste år. :-)


------------------------------------------------------------------------
Gitte D.
Kære alle planlæggere
Jeg syntes som altid at I igen har lavet et utrolig flot arrangement.
Jeg havde helt ondt af jer, da vejret blev som vejrudsigten havde forudsagt.
På trods af det, så var der bare smil alle vegne. I hallen, ved frugten, på ruten, blandt deltagerne, selv publikummet på ruten var der smil.
 
De søde piger ved opvarmningen gjorde det fint, men kunne godt savne vores gamle piftende opvarmer.
 
Så hvis I har mod på det igen til næste år, skal jeg nok gå i træningslejer igen.
Stor hilsen til jer alle.
Gitte 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og modtag information og nyheder om Skovløberen

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular