Ris og ros

Søg på hjemmesiden

Ris og ros 2018

Arrangørerne af årets Skovløber er meget tilfredse med arrangementet. Vi mener, vores hjælpere gjorde et flot stykke arbejde for at få alle jer seje løbere gennem dagen på bedste vis. Men noget kan altid gøres bedre eller anderledes.

Derfor vil vi meget gerne have din kommentar om stort og småt. Skriv et par linjer og send dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi har noget at arbejde videre med. Og måske ses vi næste år.

Kommentarerne bringer vi her på siden.

Arrangørerne bag Skovløberen

------------------------------------------------------------------------

Tusind tak for et super super arrangement idag!

I formår at skabe en super stemning, og årsagen til at jeg gerne køre knap 45 min for at deltage i netop dette løb. Naturligvis også kombineret med at I virkelig bare har den dejligste og flotteste rute!

Jeres frivillige gør et fantastisk arbejde og er helt sikker nøglepersonerne for den dejlige stemning - jeg håber I vil give roserne videre.

Vi ses igen næste år 😊

Enkelte ting der kunne være på ønskelisten:

En unik skovløber-medalje. Jeg er med på det gør noget ved prisen, men en mulighed kunne være at det kunne være et tilkøb ved tilmeldingen, således at prisen fortsat holdes nede for dem der ikke måtte ønske en medalje.
Vh Maiken

------------------------------------------------------------------------

Hej.
Jeg har liget løbet Skovløbet 5 km på 30.59 i dag en dejlig rute og et godt arrangement  men.........
Der er så mange forskellige kategorier:
Hurtigste 5 km - hurtigst 1/4 marton osv osv.....
Kategorien alderspræsident 60-69 år løber  - de får ingen præmie eller anden kommentar med hjem, så er det man syntes det er da lidt øv fordi den kategori er da bare seje syntes jeg -
Det var bare en strøtanke 🤔🏃‍♀️
Vh Mia Due Larsen

------------------------------------------------------------------------

Jeg har løbet ”Skovløberen” lige fra start, og jeg håber det fortsætter, selv om der er mange løb efterhånden, så konkurrencen er stor.
Jeg har altid syntes, at det er nogle gode ruter. Jeg undrede mig over, at der ikke var samaritere i år, måske er det, fordi jeg har nået en alder af 70 år!
Ser frem til løbet næste år.
 
M.v.h.
Anni Kristiansen
 
Svar
Røde Kors meldte forfald aftenen før
(vi havde dog læge i mål og på ruten)
Velkommen også når du er 75 år!

------------------------------------------------------------------------

 Hej Skovløberen
 
Enkel tilbagemelding:
 
+ Fantastisk rute, uovertruffen godt afmærket, søde hjælpere (og mange af dem). Fed medalje, god bagageopbevaring samt nummerudlevering.
Derudover én ting, som ganske få løb er så gode til som Jer, som er meget undervurderet: Skraldespandene efter depoterne står langt fremad, så man kan tage sin kop + andet affald med videre fremefter uden at skulle stoppe helt - fantastisk! :-)
 
- Et enkelt sted i et af depoterne stod tre hjælpere på den "forkerte" side af depotbordet, da de fyldte/dækkede for væsken, hvilket var temmelig uheldigt. Vi er mennesker, så selvfølgelig kan det smutte, men når alle tre står foran bordene, så er det ikke super godt.
- Prisen på løbet taget i betragtning + relativt mange og nogle store sponsorer, så synes jeg helt ærligt, at Jeres depoter er langt under, hvad man kan forvente.
Jeg har løbet rigtig mange løb, arrangeret langt over 100 marathons samt arrangerer et stort løb a la Jeres senere på efteråret (Center of Zealand) uden de ret mange sponsorer. Selv når jeg arrangerer cannonball-løb, så koster løbet 100,- hvilket inkluderer medalje (ja, den er billig), men et depot bestående af: vand, saft, sodavand, kakao, kaffe, the, øl, slik (flere slags vingummier, lakrids, skumfiduser mv.), saltstænger, chips, frugt (melon, banan, pærer), kanelgifler, chokolade, nødder (peanuts, mandler, hasselnødder, cashewnødder) og kage.
Jeres depot behøves naturligvis slet ikke indeholde al det, men jeg ser MEGET gerne, at det indeholder sodavand (Coca Cola/Faxe Kondi), en bøtte Haribo-matadormix, saltede chips (årstiden taget i betragtning kan det være relativt varmt, hvilket det også var i weekenden).
De tre ting er lette, overskuelige og lige til at have på depoterne. Ét depot (hvilket vi kommer forbi to gange gerne ved ca. 12/30 km) kunne så yderligere indeholde lidt chokolade og kanelgifler, som I alligevel har i målområdet (hvilket I skal have ros for) og måske lidt melon.
 
Jeg kommer meget gerne igen, men jeg betaler ikke så mange penge (og nej, tidlig tilmelding er ikke kompenserende), hvis ikke der er et bedre depot. Særligt hvis temperaturen er i nærheden af 20 grader, så har man som marathonløber brug for noget mere krudt og hurtig energi.
 
Mvh
David Bredo

------------------------------------------------------------------------

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og modtag information og nyheder om Skovløberen

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular