Ris og ros

Søg på hjemmesiden

Ris og ros 2008 


Arrangørerne af årets Skovløber er meget tilfredse med arrangementet. Vi mener, vores hjælpere gjorde et flot stykke arbejde for at få alle jer seje løbere gennem dagen på bedste vis. Men noget kan altid gøres bedre eller anderledes. Og der var også et par ting, som ikke var i orden.
Derfor vil vi meget gerne have din kommentar om stort og småt. Skriv et par linjer og send dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi har noget at arbejde videre med. Og måske ses vi næste år.

Kommentarerne bringer vi her på siden.

 

Arrangørerne bag Skovløberen

 

10. september 2008:

Hej
Tak for et supergodt arrangement - Skovløberen 2008.
Positivt at man kan vælge t-shirten til eller fra: Da t-shirten var i en rigtig smart farve valgte jeg den til - men mange løbere har jo t-shirts til de næste 50 år, og så er det rart at kunne fravælge den.
Jeg har ingen riser - men to forslag:
1) Kunne man udvide løbet med et børneløb? Man kunne måske afvikle et børneløb (ca. 3 km.) med start og mål i skoven (tidtagningen kunne blot være håndholdt), det ville gøre ventetiden kortere for de børn, der ser på at mor eller far løber marathon.
2) Personligt ville jeg da gerne give mere i startgebyr mod at få en medalje: Mange løber Skovløber som et af deres første halv- eller helmarathon, og så er det rart med et "evigt" minde om dagen.
 
Med venlig hilsen
 
Lillian Rasch Madsen/TIF - Bornholm.


10. september 2008:

Hej Skovløberen

Jeg har skrevet nedenstående på Dourun, jeg kan ikke komme på noget minus, fantastisk, men vildt hårdt løb.
Kanon service ved depoter, glade og klappende vejvisere, håber vi ses igen.

Jeg havde startnummer 1053, og løb i 1.54.36, og har haft rimelig ømme stænger*S*

Jeg fuldførte Skovløberen halvmarathon igår, og tak for kaffe.
Det var da helt vildt hårdt, bakker, bakker og bakker, den ene mere stejl og længere end den anden.....

Har tidligere kun løbet et halvmarathon (Metroløbet 2002), hvor de eneste stigninger var vejbump .

Nå, jeg gennemførte dog i tilfredstillende tid, og meget brugt

En stor ros til arrangørerne og til de mange klapsalver fra publikum og vejvisere. De var med til at holde gejsten oppe.
Alt i alt en skøn eftermiddag i Hvalsø og omegn

Min dybeste respekt til dem som løb helmarathon, jeg håber min form og gejst kan bringe mig på deltagerlisten i de kommende år.

Keep smiling
Wincent

P.S. Hold k... hvor var det hårdt

Venlig hilsen

Hans Wincent Christensen
Solrød Strand

 

10. september 2008: 

Tak for et dejligt løb idag. Super veltilrettelagt, god stemning og alt hvad man kan behøve, når man skal klare et af de absolut hårdeste ½ maraton, man kan opdrive. 

Hvis I vil helt ud i detaljerne med deltagerforkælelse har jeg to ønsker: 
- vand i startområdet. Jeg når altid at blive tørstig inden start, og glemmer at tage vand med hjemmefra. 
- Mere plads i målområdet. Jeg insisterer på at bilde mig selv ind at der er kræfter til en slutspurt, og så er pulsen helt oppe i det røde felt, når jeg krydser mål-måtten. Så er det svært at finde plads til at lunte, til pulsen er nede under 100, fordi der er køer ved vand osv. 

Det er små detaljer, helhedsindtrykket er absolut stor ros til arrangørerne. 

venlig hilsen 
Mettemarie Rasch 

 

10.september 2008: 

Hej
Først tak for et kanonarrangeret løb i går. Eneste fejl: I burde jævne de bakker!
Nej pjat det er det, der gør det så sjovt. Men jeg synes, at I burde forbyde babyjoggere. Jeg så en, som jeg absolut ikke synes tog hensyn til hverken barn eller andre løbere. Flere måtte springe til siden, da han kom drønende. Så hvis folk ikke kan finde ud af det selv, så forbyd det.
Ses til næste år - mvh Margit

15. september 2008: 

Dejligt med borde og stole ved målet – det var dejligt at kunne sidde og hvile de trætte ben - og få kaffe og kage fra boden! Man skulle jo nødigt tabe sig af turen.
 
Gitte 

 

15. september 2008:

Først og fremmest tak for endnu et velorganiseret ”skovløberen”. Tak til alle jer der frivilligt har langt mange timer og kræfter i få dette løb til at være endnu en kæmpe succes, og også tak til de mange smilende og heppende hjælpere på ruterne.

Jeg vil dog foreslå et par småting: Man bør efter min opfattelse give alle de børn under 15 år en form for præmie som gennemfører en af ruterne som belønning.
Derudover vil jeg foreslå arrangørerne at overveje om ikke alene starten, men også slutningen kunne foregå på ”kropladsen” i Hvalsø.
Man kan naturligvis ikke spærre de samme veje af som ved starten, men man kan når man løber tilbage mod slutningen, i stedet fortsætte lige ud ad Skovvej og videre ned ad Elmevej, lige over Roskildevej, herefter fortsætte i gennem den gamle grusgrav og så direkte tilbage til kropladsen.
På Kropladsen er der også fine muligheder for at sætte pavilloner m.m. op for sponsorer. Derudover er der den sidegevinst at det helt sikkert vil trække et langt større publikum.

Ses til næste år.
Gert Emerek Nielsen17. september 2008: 

Jeg har kun ros til arrangementet. Alt klappede utrolig flot. Lige fra opvarmningen til aflevering af chippen. Forplejning var god, hjælperne på ruten var glade og kom med gode tilråb, ja jeg har kun godt at sige. Flot klaret.
 
Hilsen Gitte

 

17.september 2008:

Hej,

Tak for et fantastisk arrangement. Jeg vil gøre hvad jeg kan, for at få flere med næste år!
En ting i kan gøre bedre næste år, er højttaler systemet, der kun kunne høres for dem der stod helt tæt på.

Venlig hilsen

Thomas Bremer Hansen

  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og modtag information og nyheder om Skovløberen

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular