Ris og ros 2010

Arrangørerne af årets Skovløber er meget tilfredse med arrangementet. Vi mener, vores hjælpere gjorde et flot stykke arbejde for at få alle jer seje løbere gennem dagen på bedste vis. Men noget kan altid gøres bedre eller anderledes.

Derfor vil vi meget gerne have din kommentar om stort og småt. Skriv et par linjer og send dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi har noget at arbejde videre med. Og måske ses vi næste år.

Kommentarerne bringer vi her på siden.

 

Arrangørerne bag Skovløberen

------------------------------------------------------------------------

Politiken skrev om Skovløberen 2010:

Luksusløb går over Sjællands højeste punkt

Hvalsøs halv- og hel maraton Skovløberen får fem flotte tjektegn.

Godt 1000 løbere forcerede i går 5. september, Sjællands højeste punkt. Det var hårdt, men umagen værd.

Skovløberen er en hel, halv og kvartmaraton, hvor man næsten kun løber i kuperet skov. Det er 8. gang, de lokale motionsklubber arrangerer løbet, og det gør de godt.

Berlin, New York, Athen. Maratondrømme rimer ofte på storby, asfalt og beton. Hvorfor ikke gå den modsatte vej?

Hvorfor ikke tage toget 45 minutter mod vest fra København. Til den festlige modtagelse på Hvalsø station, to stop efter Roskilde..........

Læs hele artiklen 

 September 2010:

Jeg vil lige benytte lejligheden til at sige tak for et rigtig
vellykket arrangement. Set fra mine løbesko klappede alt som det skulle.
Fantastisk støtte undervejs, god vejvisning og super betjening ved
depoterne.
-----------------------------------
 
Kære arrangører af Skovløberen,

Ros er der masser af: supergodt tilrettelagt løb,hvad angår alt det praktiske med afhentning af startnummer og indlevering af tasker osv; venlige og hjælpsomme hjælpere på ruten , der gav god opbakning; fantastisk rute på ½-marathon gennem det bedste af vores skov; fin forplejning efter løbet;

Og ris –kan faktisk ikke komme på noget af betydning.

Hilsener fra

Eva Kocsis, Hvalsø løbeklub
-----------------------------------
Kære arrangører.

Jeg vil gerne rose jer for et virkelig godt arrangeret løb. Jeg løb 1/4 marathon. En rigtig god løbeoplevelse. Et dejligt løb i meget smukke omgivelser, hvor vejret samtidigt var unikt. Alt fungerede. Venlige mennesker når man ankommer, god og engageret opvarmning,  hjælpere der bakkede op undervejs, god forplejning osv. Jeg vender bestemt tilbage næste år, måske på en 1/2 marathon
Tak for det, alle arrangører og hjælpere.
Vi ses i 2011

Mvh Mette Andersen
Løb for livet.
-----------------------------------------------------
Det var sgu da bare det flotteste løb, med den bedste service som jeg har oplevet i lang tid, absolut et løb som jeg gerne vender tilbage til, og gerne med flere fra min egen klub i Kalundborg.

venlig hilsen
Bent Kristensen
5 tårns motion Kalundborg
 
------------------------------------------------------
 
Har for første gang i år deltaget i jeres løb, har løbet en 1/2 marathon.
Fantastisk løb, det var en rigtig dejlig oplevelse kilometerne fløj afsted. Meget smuk rute, skal helt sikkert prøves igen.
Stor tak til alle hjælpere ude på ruten.
 
-------------------------------------------------------
 
The Best Danish Marathon: Skovløberen
 
- en personlig løbsberetning
---------------------------------------
 
Og på dourun.dk

 
---------------------------------------

Politiken
---------------------------------------

Hej,

Tak for i går ! Jeg synes lige i skal have feedback omkring omlægningen !! Det var simpelthen rigtig rigtig godt med start og slut ved hallen !!! Det var også rigtig godt at vi løb på asfalt og bred sti et langt stykke ind i skoven !! Sidste år kom de smalle stier i starten og man kunne ikke helt komme til, så det var rigtig godt.

Det var hårdt at Gyldenløvshøj kom så sent på ruten, men Jacob fik mig trukket med over. Og så lidt hårdt at der lå en måtte før hallen og mål, så troede jeg jo at jeg nærmest var i mål, men det var jeg ikke !!
 
Hilsen
Anni Vedel, Lyndby
---------------------------------------


Tack för ett supertrevligt lopp!!!
 
Allt funkade utmärkt – så trevliga funktionärer


Hälsningar/ Camilla
 
------------------------------------------
 
Til skovløberen
 
Stor TAK for et fremragende løb i går. Jeg var førstegangs-deltager (½-maraton) og brugte løbet som træning til Berlin –Maraton. FLOT arrangement. God stemning. Helt unik rute. Super!
 
--------------------------------------------

Tak for et rigtig godt løb i flot natur! ;) Ruten var rigtig godt markeret og alle hjælpere jeg mødte var rigtig glade, hjælpsomme og imødekomne.

Eneste dårlige oplevelse var at løbe forbi en hjælper-post, hvor der var cigaretrøg i luften. Det er ikke fedt at hive tobaksrøg ned i lungerne når man kommer med fuld fart og hiver efter vejret… Hjælpere kunne måske blive opfordret til at gå lidt væk fra ruten når der skal ryges?

Mvh

Alex Lundsberg, Startnr: 35, Marathon.

--------------------------

Hej i arbejdsgruppe Skovløberen.
Mange tak for endnu en god løbetur i skoven. Det var forfriskende at ruten var vendt og en ny afslutning på vej ud af skoven. Dog undrede jeg mig over, der ikke var en sluse, da vi krydsede Merløsevejen, men at den blev spærret, dette må have generet trafikken en del lige i rushhour. Jeg fandt ruten rigtig godt markeret med bånd og især med glade unge som mindre unge mennesker. Som lokalløber i skoven er det også rart at få et ekstra klap og råb om " kom så" eller "stærkt gået" Selv solen skinnede!! Tak for et godt arrangement.
Lone Askirk
Hvalsø løbeklub
--------------------------

Tak for et særdeles velgennemført og positivt løb. Imponerende som empatiske tilråb fra hjælperne  ude på ruten hjalp mig over de værste strabadser.Hvorfor må 1/2 marthon folkene ikke få en lille bitte medalje i stil med den helmarathondeltagerne fik?
1143 Bjarne Thomsen
-----------------------------
 
Hej
 
Det var en god oplevelse at være igen i år. Det nye målområde var et godt tiltag hvor stemningen var super.
 
Mvh
Carsten Sillehoved, SØAM
 
----------------------
 
Fantastisk smuk rute.

Jeg ville dog foretrække lidt mindre asfalt efter start. Det er god ide at starte og slutte ved hallen, men er det ikke muligt at komme tidligere ind i skoven efter start ?

Jeg har en fornemmelse af at 1/2 marathon i år var 3-500 meter for kort - hvad siger I til det. ?

Men - ellers, jeg deltog også i 2009 og Skovløberen er det bedste løb jeg endnu har deltaget i, en teknisk udfordrende rute og godt organiseret arrangement.

Ses til næste år.

Hans Peter
-----------------------
Hej Skovløberen!
 
Jeg kan med min bedste vilje kun komme på noget godt at sige om jeres løb. Velorganiseret, søde medhjælpere, fantastisk rute, flot vejr... superb. Det kan I være stolte af.
 
med venlig hilsen
 
1066
 
Peter Rosenlund Sørensen
---------------------------
Hejsa

Tak for et super godt løb, Vi var 2 fra Odense der løb Marathon sammen, og det kunne ikke være bedre, med de hjælpere den natur og den rute, dejligt afvekslende, vi kedede os i hvert fald ikke, og havde en dejlig Søndag. Super fin original Medalje, og så var det jo super vejr.

Der kunne måske være et eller andet at spise i målområdet, det maner jeg der var i 09, men det går nok og så var det hyggeligere at slutte i skoven, men det er vel et logistisk problem, og afholder os bestemt ikke fra a t komme igen.  Tak til alle de hjælpsomme smilende hjælpere.

--
Venlig Hilsen
Kevin Vilhelmsen
---------------------------
Hej Skovløber,

Jeg vil godt benytte lejligheden til at takke Jer for endnu et godt afviklet løb.

Især vil jeg rose Jer for at flytte målområdet ned til hallen. Det giver en langt bedre stemning og mulighed for at sidde og puste ud sammen med konkurrenter og familie på græsset eller ved de opstillede borde/bænke (stil gerne flere op).

Desuden vil jeg rose samtlige ”levende” poster på 10 kilometer ruten for at klappe og heppe når løberne passerede. Det er ganske uhørt at man oplever dette – men en skøn oplevelse når man er i krise…..

Endnu en gang tak for et super godt løb.

Med venlig hilsen / Kind regards

Jan Kristensen

-------------------

Hej med JER !!!!!!!!!!!!

En stor TAK for et MEGA GODT LØB ........ glade mennesker over alt .... en flot rute - er glad for at jeg blot tog den lille tur på 10 km og ikke en ½ marthon...... Det kommer nok til næste år ....

Det var en god oplevelse og for mig personligt kom jeg under en time .... 58,33 for 10 km ..... for første gang - jeg løb 10 km for første gang i April og tog så broløbet i 2.15.12 og endnu en ½ Marathon i Kalundborg 2.21.10 - måtte hjælpe min ven med at komme i mål ..... Og nu en 10 km under en time på så hård en rute ......

Løb for livet ...... Skønt med motion og ikke mindst alt det som følger med som side gevinst .....

Hils Alle omkring løbet og sig godt gået .....

Vi ses igen !!!!!

En meget glad løber
Henrik vanda

-------------------

Hello,
The race was a week ago and my daughter, Christine Hansen, and I had a wonderful time.  Christine is studying in Copenhagen until December and I actually had business in Copenhagen last week.  The timing of the run was perfect.  The warm-up with the aerobic instructor was new to me.  I had never been at a race where we had someone lead us in exercises and stretching prior to the start.  What a fabulous idea!  Both Christine and I had a great time and should I ever get lucky enough to be in Denmark for this run again I will sign up!  Thank you so much - it was a really well organized event and a highlight of my trip to Denmark.
Kind Regards,
Laura
 
-----------------------------------------
 
Jeg deltog i ½ Maraton for første gang sidste søndag og synes, at det var et fantastisk arrangement. Tak til de mange søde hjælpere!

Et enkelt spørgsmål: Jeg mangler et overblik over fordelingen af de 1080 tilmeldte: Antal ½ Maraton deltagere fordelt på mænd og kvinder. Kan det ses et sted på hjemmesiden?

Med venlig hilsen, Lis Svendsen
 
------------------------------------------