Ris og ros

Søg på hjemmesiden

Ris og ros 2011

Arrangørerne af årets Skovløber er meget tilfredse med arrangementet. Vi mener, vores hjælpere gjorde et flot stykke arbejde for at få alle jer seje løbere gennem dagen på bedste vis. Men noget kan altid gøres bedre eller anderledes.

Derfor vil vi meget gerne have din kommentar om stort og småt. Skriv et par linjer og send dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi har noget at arbejde videre med. Og måske ses vi næste år.

Kommentarerne bringer vi her på siden.

 

Arrangørerne bag Skovløberen

------------------------------------------------------------------------

 

Anette Lund Madsen skrev på Motionsløb.dk om Skovløberen 2011:

Løbets helhed

Jeg ville gerne have løbet Skovløberen første gang, så jeg havde kunnet sammenligne fra før til nu, for jeg tror, at som årene er gået, har man lært af evt. fejl og udviklet løbet til meget nær det perfekte.

Skovløberen har mange nye tiltag, og jeg kan varmt anbefale, at man tilmelder sig deres nyhedsbrev, som udkommer flere gange årligt, så man kan følge med. I år har man f.eks. lagt ruterne til Skovløberen 2011 op som events på hjemmesiden endomondo.com, og dermed gjort det muligt at følge nogle af løberne via GPS under løbet samt meget andet, som endomondo kan bruges til.

Man fokuserer også meget på miljøet og har gjort løbet CO2 neutralt - jeg henviser til hjemmesiden, hvor man under nyhedsbreve kan læse hvordan. Hertil kommer, at Skovløberen medvirker til træplantning i Lejre kommune............
Læs hele artiklen 

 

September 2011:

-----------------------------------

Hej

Tak for en super dejlig (og hård) dag i skovene ved Hvalsø.

Perfekt tilrettelagt og afviklet løb.

Specielt tak til alle de frivillige som gjorde dagen mulig. I gjorde en fantastisk indsats og alle de venlige tilråb ude på ruten var meget velkomne og opmuntrende.

Forplejningen i mål området var også usædvanligt god.

Et løb jeg glæder mig til at deltage i, også næste år.

5 stjerner ud af 5 mulige

Med venlig hilsen/regards
Henning Hansen
Taastrup

-----------------------------------

Endnu et godt arrangeret og afviklet løb. Meget hårdt i år. Sikkert på grund af varmen.

Det eneste der kiksede i år var at der manglende appelsinbåde ved vædskedepoterne! Det savnede jeg meget. De må meget gerne være tilbage næste år.

Jan Severini

----------------------------------- 

Jeg er opvokset i hvalsø og elsker skoven! Derfor var det en stor sejr at genneføre et 1/4 marathon, som mit første løb nogensinde, efter ½ års træning fra at kunne løbe ½-10½ km. Jeg synes start og slut var super godt arrangeret og overskueligt. Min kæreste løb ½ marathon og vi var begge helt sikre på at vi kommer tilbage næste år, da det er klart skønnere at løbe i skoven end andre asfalt/by løb.
 
Lotte C. Jørgensen nr. 3114 (år 2011)


-----------------------------------

Kære arrangører

Efter at have tilbragt en del timer GÅENDE i skoven var det nærliggende at kombinere en målsætning om motion med ønsket om at løbe en tur i skoven. Jeg har hørt en del om løbet – både fra familie og andre løbere. Rygterne ville vide at det var utroligt godt arrangeret, super service, fantastiske og motiverende hjælpere. Naturen er et kapitel for sig – og det vidste jeg med sikkerhed.

For 3 måneder siden kunne jeg ikke løbe mere end 500 meter (ned af bakke J ) uden at holde en pause. Motivationen har gennem de sidste 3 måneder været den 4. september.
 
Jeg kan nu se tilbage på en skøn velkomst af ”de sjove hatte”, super stemning, opvarmning med maksimal udstråling, super tur i skoven med ligesindede, fantastiske hjælpere og deres motiverende tilråb og en fuldført ¼ maraton. Og et par meget ømme ben.

Bortset fra min tid overgik alt mine forventninger  - uagtet at de var HØJE!

Vi ses til næste år! Dobbelt op?

Taknemmelig hilsener
Claus Madelung

----------------------------------- 

Michael Svendsen skrev på jegløber.dk

-----------------------------------

Sjællandske Nyheder skrev på sn.dk

-----------------------------------

Jesper Halvorsen skrev på waka.dk

-----------------------------------

Tusind tak for et fantastisk arrangeret løb. Det er første gang jeg har løbet Skovløberen. Jeg løb en ¼ maraton og det er en virkelig dejlig rute med mange udfordringer. I mål området, var alt perfekt. Drikkelse var placeret lige efter målet. Masser af saft, vand på flaske, flere slags frugt, og chokolade barer. Så alt i alt et perfekt løb. Jeg tror jeg taler på alles vegne af Skælskør løbeklub når jeg siger at vi helt sikkert deltager igen til næste år. TUSIND tak for et 100 % perfekt arrangeret løb. Ros til alle.

Med venlig hilsen
Bjarne Hvolbøll

-----------------------------------

Hejsa

Tak for en god dag i skoven!

Perfekt, men også hård, rute, som var fint markeret - det var et lækkert område at løbe i. Herlig support og opmuntring fra alle de frivillige på ruten og i depoterne ... Det giver lige det ekstra spark bagi, når man er ved at være træt ;)

Absolut et super arrangement, som jeg glæder mig til at vende tilbage til næste år.

Med venlig hilsen
Michael Svendsen

-----------------------------------

Tak til alle implicerede ved skovløberen. Fedt, men også r..hård rute. Go ide at ramme halvmarathonløberne på den sidste del af ruten.  Det gav lige lidt ekstra.
Kun ros herfra.

Dog skal det nævnes at det ikke kan anbefales at løbe i fivefingers... Hertil er underlaget alt for ujævnt(eller jeg for utrænet). Men det er ingen kritik, bare en lille pointer..

Venligst lasse skovsted jonsson #135

-----------------------------------

Aldrig har jeg prøvet et så hårdt halvmarathon!

Virkelig godt arrangeret – og smil fra så mange frivillige! Det var meget tiltrængt under ruten.
Også meget ros til hende den friske, som stod for opvarmningen.
Det var meget godt – og smittende humør og energi!

Mvh
Berit fra Holbæk

-----------------------------------

Hej,
 
Tak for et godt men hårdt løb i går. Super med opvarmning og masser af flinke folk undervejs. Men jeg synes at der var for få vandposter på den sidste del af marathon ruten - det var meget varmt igår og svært ikke at blive dehydreret. Så virkede det på mig som om at energi drikken var noget tynd mht til sukker indhold - i hvertfald i forhold til Poweraid på Spartas arrangementer. Da jeg kom i mål viste mit ur 41.500 meter - er det mit ur eller mangler der 600 meter på ruten? Jeg vil helt sikkert være med igen i 2012 hvis jeg har mulighed for det.
mvh Søren Bak nr 64

-----------------------------------

Jeg kom med toget igår, og det var dejlig let. Og jeg havde en rigtig dejllig dag hos jer igår, det er et superfint arrangement, og det håber jeg også, at jeg har fået givet udtryk for her


Tak for igår.
 
venlig hilsen
Anette

-----------------------------------

Hej I gode og dygtige arrangører af Skovløberen!
Dette var mit livs første halvmarathon og forhåbentlig ikke det sidste. Jeg havde besluttet, at jeg skulle nå at løbe denne distance inden jeg fylder 60. Det var supergodt arrangeret, jeg kan ikke komme på nogen forbedringer. Ruten er fantastisk. Smuk og meget varieret. Alt i alt en stor oplevelse at være med.
Tak for Jeres indsats. Jeg er med igen næste år (og med en bedre tid!) YES
 
Med venlig hilsen

Elsebeth Kaisner nr. 1099 i dag


-----------------------------------

Mange tak for en dejlig dag i skoven. For mig klappede alt godt på helmarathonruten. Især tak til alle supporterne ude på ruten, den var i top, både med kommentar og klap. Til organitationen bag også et tak for jeres store arbejde med at få det til at fungere både før men især efter med oprydning ol. Godt der var lavet en sluse ved krydset af Ny Ringstedvej, afmærkningerne i skoven var lige tilpas. Ligesom der var slået græs på flere af de smalle stier i skoven, dog var græsplænen på Avnstrup en hård omgang, at løbe på. Vi ses igen til næste år.
Lone Askirk Hvalsø løbeklub.

-----------------------------------
Hej arrangører

Det var et super godt skovløber arrangement. Stor ros. Jeg har løbet det flere gange, og i år synes jeg det fungerede bedst. God idé med start og slut ved hallen - hold fast i det.

Alt klappede perfekt - det er virkelig godt gået!!

Mine forbedringsforslag er få: men hvis det kan undgås med for lange strækninger i tæt skov, hvor man ikke kan overhale, så vil det være fint.  Turen over selve Gyldenløveshøj kunne jeg også have undværet, men den er vel nok med tiden blevet løbets 'vartegn' - så det er nok en større overvejelse værd hvis den droppes.

Ellers ikke noget :-)

Med venlig hilsen
Erwin Næs

-----------------------------------
Kære arrangør
 
Vil lige sige tusind tak for et fed løbe oplevelse. Jovist var det hårdt, men måde I har arrangeret på og smilet fra alle på ruten hjælper helt vildt.
Det var første gang jeg var med hos jer, men helt sikkert ikke sidste gang. Jeg tror vi var 15 medlemmer fra Tølløberne der havde taget turen over til jer. Næste år kommer der helt sikkert flere.
Så en kæmpe ROS til alle bag arrangementet og mindst lige så stor til alle ude på ruterne.
Vi ses næste år( eller måske om en lille måned til jeres 5 og 10 km.)
 
 
Med venlig hilsen
Claus Vesterlyng
Formand for Tølløberne
-----------------------------------
Hejsa.
 
Det var mit første marathon nogensinde, og så er det bare lækkert, at det hele spiller.
I har fået sat et kanon arrangement op, som jeg højst tænkeligt vil vende tilbage til igen.
 
Mange hilsner fra
Claus Krolak-Henriksen, startnummer 19
-----------------------------------

Mit første maratonløb

Så var det endelig blevet søndag, efter tre dages venten, jeg var bare klar, klokken var 0600 jeg spiste ligt havregryn ikke for meget, da jeg var bange, for mave problemer, men jeg drak to kopper kaffe for lige at komme på tønden, jeg skulle hente Carsten Jørgensen i Tølløse kl.0840 vi snakke en del om hvor hurtig vi skulle løbe, Carsten ville løbe på 5.45 og jeg ville ikke under 6.05 pr. kilometer.
Vi blev mødt at Gitte i hallen med et stort smil det var bare dejligt så nu var vi på hjemme bane, vores koner havde meldt sig som hjælper, det var også dejligt at se dem i fuld gang med at udlevere start nummer. Jeg fik lagt gel ud i kasserne til depoterne super god ide. uden for hallen mødte jeg Allan som desværre ikke kunne løbe med på grund af en skade som han fik 14 dage før start. Vi havde jo alle løbet efter Lars` trænings program til maraton, jeg hade jo håbet på at jeg kunne løbe de første 25 km samme med dem, jeg fik lige en snak med Karsten Nør før start han ville løbe på 6.15 pr. kilometer, fin så var der en mulighed for at komme til Gyldenløves Høj med lidt selskab.
Så var det tid til start, jeg kunne se på mine løbe venner at smilet var ligt skævt for nu var det alvor. Nå vi kom af sted, jeg løb 10-15 meter foran dem jeg skulle passe tempo med, så det gik fint, med så kom vi til rundkørselen, men hvad var nu det, nu kom de! ikke rødfrakkerne med dem i de blå tøjer og der var Karsten Nør som jeg kender ham bedst, med en vis legemsdele i panden og hoved under armen, nå nu går det da bare der ud af, jeg kikkede på mit ure 5.35 det bliver min død, mit ur var sat til 6.05 så det var i fuld gang med at bippe,! ok men så kom Lone og Pia forbi og der var ligt bedre at løbe i deres tempo 5.50 pr. kilometer så jeg hang på. Lone var med på, ikke løbe under 6.05 med det var ikke til at styre vi løb de i 5.45-5.53 . Jeg havde også taget to løbebluser på det var en fejl jeg kunne mærke at det var tid til at smide den ene T-shirts, så det var super fedt at se Lars Junker som Hjælper, komme løbne med tilråb, er der noget jeg kan hjælpe med, han løb på siden af os som var det ”ture de franc” det hjælp. Med lige før Avnsø måtte jeg sige farvel til Lone og Pia, jeg måtte ned at gå det var bare alt for tidligt jeg hade jo træne op til 30 km, på løbetur. Det kan bare ikke passe at jeg er nede nu, jeg fik gel ved depot og kom i gang igen, nede ved Avnsø Sø stod Gitte med sin Cykel der var noget i hendes øjne som sagde mig, Tom du er på skideren der er langt Hjem, ved Avnsø center måtte jeg ned at gå, jeg gik og løb 1 km ad gangen da jeg kom til Jessen depot var Lars Og Eva kommet op til mig de var startet på 6.30 pr km, jeg prøver at løbe efter dem men da jeg kom til bakkerne måtte jeg gå igen, men jeg skulle bare til Gyldenløves Høj for der stod min familie og venner, men jeg var jo en  ½ time bagud, den først jeg så var Allan ved Depot, han var i Super godt humør så jeg glemte lidt at jeg var træt. Og så mødte jeg Mathias ”Fars Drenge” du ser træt ud far, er du færdig. ja jeg er sgu brugt, med jeg kom op på toppen af Gyldenløves Høj, Sanne min kone var lige ved at græde da hun så mig, hun gav kys og kram, du kan godt, du er sej. Jeg kom op af tappen til stenen og begyndte at løbe igen så råbte Mathias skal jeg løbe med de sidste 8 km, ja det må du da godt det var fedt vi løb og gik lidt, så begyndte vi jo også at løbe forbi andre, der også var nede. Det gav energi vi tog den ene kilometer efter den anden ved det sidste depot stod Malene som også var hjælper det var fedt at se henne vi fik et skuler klap,!så Mathias nu er der ikke langt til mål, da vi kom til mål kunne vi se alle mine løbe venner og min familie det var fedt,

Tak til alle dem jeg mødte på min vej,!! Jeg kommer igen.

Tom Birch Christiansen
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vort nyhedsbrev og modtag information og nyheder om Skovløberen

Slå venligst javascript til for at udfylde denne formular